aboutus

Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd.

Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 14000000-16000000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Wij, Kosmetisch de Toebehoren (Shenzhen) Co. van Schoonheidsyaurient, Ltd zijn een hoogste die Fabrikant van make-upborstels bij Shenzhen-stad, China met 20 jaar ervarings wordt gevestigd. Onze fabriek heeft over 500staffs en arbeiders die ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreren, en kan OEM en ODM de diensten voor alle klanten met inbegrip van beroemd kosmetisch merk over de hele wereld verlenen. Onze fabriek had SGS SA8000, ISO9001, ISO14001, FSC en andere systeemcertificatie, en overeenkomstig nationale veiligheidsnorm overgegaan.

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Met onze rijke ervaring, zijn onze gekwalificeerde borstels de uitvoer naar de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Engeland, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Azië en anderen meer dan 100 landen en gebieden. Wij veroorzaken hoofdzakelijk bekende schoonheidsmiddelenmerken met verscheidenheid van kosmetische make-upborstels. De klanten omvatten L'Oreal, Chanel, Mary Kay, Dior, YVES SAINT LAURENT en andere wereld-leidende merken.

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Wij kunnen MSDS van al onze grondstoffen verstrekken en onze afwerkingsgoederen waren in overeenstemming geweest met de uitvoer de standaardregelgeving van ROSH of van het Bereik. Ook kunnen wij Milieuvriendelijke materialen van PCR kringloop en chemisch afbreekbaar materiaal voor het haar en het handvat (PLA, Sulapac, Rijstafval enz.) verstrekken

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Vooral hebben wij sterk ontwerp en Onderzoek & ontwikkelingsteam, kunnen wij u aanvankelijk sketch/2D/3D-ontwerp geven overeenstemmend uw idee. Nu hebben wij meer dan 100 octrooiproducten.

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 7

     

Wij streven ernaar om de dienst van wereldklasse voor elke cliënt te verlenen. Hoop kunnen wij kansen hebben om met uw bedrijf samen te werken.

 

 

 

Geschiedenis

Van de Schoonheidsmiddelentoebehoren van schoonheidsco. Yaurient (Shenzhen), Ltd werd opgericht in 2002. Het was oorspronkelijk een handelsmaatschappij. Gebaseerd op de achtervolging van schoonheid, openden wij onze eigen fabriek in 2003 om handel in productie om te zetten. Wij bewogen onze fabriek drie keer, en selecteerden definitief onze plaats bij LongHua-District Shenzhen. Het behandelt een gebied van 12.000 vierkante meters en heeft 350 werknemers.

 

Aan het eind van 2016, kocht het bedrijf een land en bouwt eigen fabriek in van de Provincieyaurient van Hunan (Hunan) van de Schoonheidsmiddelentoebehoren de Technologieco., Ltd) met een fabrieksgebied van 16.000 vierkante meters. Het bedrijf heeft een geregistreerd kapitaal van 5 miljoen RMB en een totale investering van 50 miljoen RMB voor bouwstijl de fabriek en de opstelling het materiaal.

 
 
China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 

Dienst

Wij zijn een professionele fabrikant van kosmetische borstels met ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop overeenkomstig internationale veiligheidsnorm. Wij kunnen OEM en ODM de diensten voor alle klanten verlenen.

 

 

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Onze opstelling van bedrijfhoogste kaderfuncties de positie met Voorzitter, Algemene manager, Ondervoorzitter.

En hebben totale 10 afdelingen, die omvatten:  Financier Afdeling; R&D-Techniekafdeling; Verkoopafdeling; Kwaliteitsafdeling; PMC-Afdeling; Productieafdeling; ISO-de Afdeling van de Systeemcontrole; De Afdeling van u & van het Beleid; Purchingsafdeling; Het Totaal van de pakhuisdienst heeft 230 werknemers bij Shenzhen-fabriek.

 

 

En wij hebben onze takfabriek bij de provincie van Hunan met 290 werknemers.

  

 

 

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Contactgegevens